Kombinacija bundeve i zavodljivih začina prava je jesenska fantazija

21/09/2020

RESTORANI

Odmaknuli smo se od klasika i pripremili posebno začinjeni napitak koji je savršen izbor za nadolazeću sezonu i idealan za zagrijavanje na svježem jesenskom zraku.

Naša pažljivo pripremljena 100% Arabica kava u jesenskim je bojama nadopunjena okusima bundeve i najfinijih začina. Kao takva idealna je za sve one koji vole eksperimentirati.

Nova poslastica dolazi u dvije varijante. Pumpkin spice Café Latte poslastica za prave ljubitelje kave, jednostavnije pripreme, no podjednako finog okusa, dok je Pumpkin spice Latte Macchiato delikatesa u kojoj se uživa dugo i polako, a kojoj posebnost daje način pripreme i slojevit izgled.

Nove McCafé kave pripremaju se ručno prema jedinstvenoj recepturi od uvijek svježe mljevenog zrna 100% arabica kave što doprinosi punijem okusu i kremastijoj strukturi.  Zrna kave od kojih se priprema naš espresso certificirana su Rainforest Alliance™ zrna.

Bez obzira koji je vaš izbor, Pumpkin spice Café Latte ili Pumpkin spice Latte Macchiato ugodna je poslastica s kojom ćete se opustiti, zagrijati i uživati u hladnijim jesenskim danima.

Pružite si pravi jesenski užitak, počastite se i zagrijte uz ovu malo drukčiju, začinjenu sezonsku kavu!

 

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se