Evo što donosi proljeće u McDonald'su!

07/04/2022

PROMOCIJA

Tri sočna burgera i umak s okusom češnjaka naš su recept za uživanje u prvim danima proljeća.

Znaš već da kod nas uvijek možeš računati na kvalitetne i svježe sastojke koje pažljivo pripremamo i spajamo u neodoljivo ukusne burgere. Maestro burgers by McDonald's u proljetnoj Aioli promociji pravi su dokaz za to.

Aioli Beef pripremamo od dva 100% goveđa kosana odreska s pečenom slaninom, gauda sirom, batavia salatom, svježim rajčicama, svježim lukom i umakom s okusom češnjaka u pecivu s makom i sezamom. U ponudi je i Aioli Chicken s dva panirana pileća filea kojima smo dodali pečenu slaninu, svježi luk, gauda sir i batavia salatu te začinili umakom s okusom češnjaka u glatkom pecivu.

Zvijezda naše proljetne Maestro promocije novi je Aioli Vege burger, pripremljen od sojina popečka, gauda sira, batavia salate, svježeg luka i rajčice te s neizostavnim umakom s okusom češnjaka i finog peciva.

Ako tražiš vege opciju za sebe ili želiš isprobati nešto novo – dobre vijesti ne staju samo na Aioli Vege burgeru.

Pripremamo Vege za tebe! Tako od ovog proljeća i u našoj redovnoj ponudi možeš uživati u vege opcijama i popečku od soje u Caesar salati Vege i McWrapu Vege.

Kombinaciji cherry rajčica, tvrdog ribanog sira i mješavini zelene salate, romane, julienne mrkve, crvenog radiča te endivije, koje za našu Vege Caesar salatu stižu s polja domaćeg dobavljača Fragarije, dodali smo sojin popečak. Jedino što ti trebaš je izabrati pravi umak i uživati.

A kad poželiš tortilju, nema boljeg izbora od novog Vege McWrapa. Hrskava kristal salata i rukola, svježa rajčica, ribani sir i dva umaka u spoju s popečkom od soje pravo su otkriće.

Svrati do McDonald’sa i prepusti se uživanju u novim Aioli burgerima! Narudžbu upotpuni s već dobro poznatim uvijenim krumpirićima koje možeš jesti kao prilog ili zasebni zalogaj.

Isprobaj sve kombinacije pa nam javi dojmove 😊

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se