Ekskluzivni proizvodi te čekaju u aplikaciji!

19/12/2022

APLIKACIJA

McDonald’s kapa, šalica, čarape i mnogi drugi ekskluzivni proizvodi čekaju te u McDonald’s aplikaciji!

Uz omiljene zalogaje, od sad te u programu lojalnosti čekaju i super pokloni! Nagradi sebe ili nekog tebi dragog s McDonald's toplom zimskom kapom, blagdanskom keramičkom šalicom idealnom za toplu čokoladu u hladnim zimskim danima, cool čarapicama ili nekim od ostalih ekskluzivnih artikala koje nudimo u programu lojalnosti unutar naše aplikacije.

Provjeri u aplikaciji što te sve čeka u ponudi te u kojim restoranima možeš pronaći pojedine artikle, a zatim zamijeni svoje bodove lojalnosti za iste i uživaj! Ponuda proizvoda je dostupna isključivo za članove programa lojalnosti i količine su ograničene, zato požuri po željeni artikl.

Redovito ćemo ažurirati popis naših restorana gdje je dostupan pojedini artikl, a ti svakako provjeri njegovu dostupnost prije nego što aktivacijom kupona zamijeniš svoje bodove lojalnosti. Popis možeš pronaći u aplikaciji.

Ako već nisi, sad je pravi trenutak da preuzmeš McDonald's aplikaciju i sa svakom kupnjom skupljaš bodove te, kad poželiš, zamijeniš skupljene bodove za jedan od proizvoda iz našeg programa lojalnosti. Od deserta McFlurry preko Big Maca do termo šalica – samo nekoliko klikova dijeli te od čak 31 različitog besplatnog proizvoda.

Pročitaj novosti

McDonald’s aplikacija Tvoj razlog za osmijeh!

Preuzmi McDonald’s aplikaciju i registriraj se!

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se