Dobro došli u McDonald's Poreč!

16/12/2019

RESTORANI

Dugoočekivani McDonald's Poreč napokon je otvorio svoja vrata! Posjetite nas i uživajte u neponovljivom okusu naših burgera i krumpirića u moderno uređenom McDonald'su s velikom terasom i toboganom za djecu.

Novost koju donosimo svakako su naši samoposlužni kiosci na kojima ćete jednostavno izabrati omiljenu kombinaciju i uživati u hrani koju smo pripremili baš za vas. Na kiosku možete i platiti te iskoristiti kupone koji su dostupni u McDonald's mobilnoj aplikaciji.

Za one koji su stalno u žurbi, dobra je vijest da smo u sklopu McDonald'sa otvorili i praktični McDrive. U pauzi od vožnje naručite kultni Big Mac ili kavu da vam popravi dan i uživajte u McDonald'sovim okusima gdje god poželite, a najmlađe razveselite Happy Mealom.

U prvom McDonald'su u Poreču svakako isprobajte i našu novu uslugu - posluživane za stolom. Naručite, izaberite savršenu lokaciju u ugodnom ambijentu restorana ili na terasi i pričekajte da naši djelatnici donesu narudžbu. Za neke je to McSundae kojim će zasladiti dan, dok će drugi uvijek rado isprobati novosti iz naše Maestro ponude.

- Izuzetno nam je drago što je Poreč postao dio naše McDonald's obitelji. Proteklih mjeseci pristizali su nam brojni upiti oko otvorenja i to nas čini sigurnima da će McDonald's vrlo brzo  postati omiljeno mjesto okupljanja obitelji i stvaranja dobrih uspomena, izjavio je na otvorenju Pavel Pavliček, direktor McDonald'sa Hrvatska koji je tom prilikom uručio donaciju vrijednu 40 tisuća kuna Fondu za izvrsnost u sportu Grada Poreča - Parenzo.

Fond za izvrsnost u sportu financijskim sredstvima podržava najbolje klubove i sportaše Poreča, a McDonald's donacijom daje podršku poboljšaju uvjeta života djece jer se iz Fonda dio sredstava izdvaja i za natjecanja djece, s posebnim naglaskom na mališane slabijeg imovinskog statusa.

Vidimo se u McDonald'su Poreč u Ulici Mate Vlašića 40 od ponedjeljka do petka od 7 do 24 sata; nedjeljom i blagdanom otvaramo u 8 sati i radimo do 24 sata, dok naš McDrive petkom i subotom radi do 1 iza ponoći.

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se