Digitalno smo transformirali sve restorane u Hrvatskoj!

16/02/2023

RESTORANI

Ako si veliki zaljubljenik u naše slasne zalogaje, znaš da je u posljednje vrijeme put do njih moderniji nego prije. Sve više se oslanjamo na tehnologiju - od trenutka odlučivanja koje slasne zalogaje naručiti, pa sve do trenutka njihove pripreme u kuhinji. U svim su restoranima već dulje vrijeme prisutni samoposlužni kiosci, već vješto upravljaš McDonald's aplikacijom i pogodnostima koje ti pruža MyM program lojalnosti, a sada smo pronašli način da dodatno digitalno unaprijedimo tvoje iskustvo.

U suradnji s Combisom i Samsung Electronics Adriaticom smo u sve restorane i na McDrive linije u Hrvatskoj postavili display ekrane sa sustavom naručivanja! Osim hardverskog i softverskog rješenja, uredili smo i središnje upravljanje multimedijskim sadržajem iz clouda za preko 360 digitalnih ekrana u svakom McDonald's restoranu u Hrvatskoj (točnije, njih 41). Na taj smo način uskladili svu komunikaciju, a njome je moguće upravljati u stvarnom vremenu.

Sada se zato možemo pohvaliti činjenicom da je u ovom trenutku, dok čitaš tekst, većina komunikacijskih procesa s tobom kao našim gostom, ali i s djelatnicima u restoranu - digitalizirana. Digitalno iskustvo koje smo ovim projektom postigli je inovacija kojoj težimo, a na njoj ćemo nastaviti raditi i u 2023. godini.

Uzbuđeni smo zbog svega što dolazi – a ti?

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se