Lovro Dukić imao je čast držati za ruku neke od nogometnih zvijezda uoči finalne utakmice Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj

01/06/2016

SPORT

U društvu malenih pratitelja igrača koji su uoči finalne utakmice Eura, u francuskom gradu Saint-Denis 10. srpnja, držali za ruke najveće nogometne zvijezde, bio je i desetogodišnji Lovro Dukić  iz Velike Gorice. Maleni Lovro odabran je bio u sklopu programa pratitelja igrača koji je organizirao McDonald’s, globalni sponzor UEFA-e, a u sklopu programa jedno dijete iz Hrvatske odlazi na finalnu utakmicu Eura u Francuskoj.

U izbornoj komisiji bili su mlada zvijezda Dinama Marko Pjaca, poznata radijska voditeljica Ivana Mišerić te profesorica likovne kulture Helena Ohnjec. Na prvu ih je osvojio crtež malog Lovre, a kao uvod u istrčavanje na francuski travnjak, McDonald’s je malenog Lovru odveo i na stadion Maksimir gdje se maleni pobjednik družio s jednime od članova žirija, Dinamovim nogometašem Markom Pjacom, koji mu je tom prilikom pokazao i par vještih poteza loptom.

„Sretan sam, presretan. Ne mogu još uvijek vjerovati da mi se ovo sve dogodilo. Prvo mi je tata rekao da ću biti pratnja, a onda su me još zvali i na fotografiranje na Maksimir s Markom Pjacom. Stvarno su mi se ispunile sve želje i jedva čekam da izađem na teren u finalu. Veselim se što će tata ići sa mnom i znam da će biti ponosan kad izađem s ostalim pratiteljima na teren.“, uzbuđeno je prokomentirao simpatični Lovro koji je osvojio i Marka Pjacu.

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se