Blic intervju s Tanjom Tufegdžić iz McDonald'sa Vrapče, dobitnicom nagrade upraviteljica 2023. godine

28/03/2024

RESTORANI

Naša Tanja Tufegdžić iz McDonald’sa Vrapče proglašena je upraviteljicom 2023. godine. Vrijedno priznanje stiglo je kao potvrda njezinom iznimnom vodstvu, neumornoj posvećenosti timu te brizi za naše goste. Mi smo već odavno upoznati koliko truda, rada i motivacije stoji iza njezinog uspjeha , a vjerujemo da to znaš i ti iz svog iskustva ako si ikada posjetio naš restoran u Vrapču. Ako slučajno nisi, sad imaš razlog više.

1.       Tanja, kako je izgledao tvoj prvi dan u McDonald'su?

Počela sam u McDonald'su Jurišićeva 1999. godine kao studentica. Imala sam tremu jer nisam znala što očekivati. Moj prvi dan u McDonald'su bio je uzbudljiv i pun novih iskustava. Sjećam se da sam dočekana s osmijehom i dobrodošlicom kolega. Veći dio dana provela sam upoznavajući se s okruženjem, procesima rada i specifičnim zadacima. Dinamičnost u radu i timski duh obilježili su mi prvi radni dan i može se reći da je to nešto što me i danas pokreće.

2.       Možeš li izdvojiti tri ključne stvari kojima te je rad u McDonald'su naučio?

Organizacija vremena, rad u dinamičnom okruženju koje zahtijeva brzo razmišljanje i sposobnost prilagodbe. Naučila sam kako prioritizirati zadatke i da uz upornost mogu djelovati učinkovito u ostvarivanju ciljeva. Na kraju, najbitniji je ipak timski rad. McDonald's je timsko okruženje gdje je suradnja ključna za uspjeh. Također, naučila sam cijeniti različitosti u timu i kako efikasno surađivati s različitim osobama.

3.       Koja su tri savjeta koje bi dala svojim kolegicama i kolegama koji tek započinju svoj put u McDonald'su?

Slušajte i učite, budite otvoreni za savjete i povratne informacije od kolega i nadređenih. Spremnost na učenje ključno je za osobni i profesionalni razvoj. Budite fleksibilni jer rad u McDonald'su može biti dinamičan, pa je poželjno biti prilagodljiv promjenama, situacijama i zahtjevima. Nastojte uvijek poslu pristupati s pozitivnim stavom i osmijehom.

4.       Kako bi nam opisala posao upraviteljice McDonald'sa, odnosno koje su prema tvom mišljenju i iskustvu potrebne kvalitete da bi uspješno obavljala svoj posao i vodila tim?

Posao upraviteljice zahtijeva niz kvaliteta kako bi se uspješno obavljao. Trebaš biti sposoban inspirirati, motivirati i voditi tim prema zajedničkim ciljevima. Biti dobro organiziran kako bi učinkovito obavljao zadatke u restoranu i osigurao redovito zadovoljstvo gostiju jednako je bitno. Posebno mi je važno da mogu otvoreno komunicirati s djelatnicima, nadređenima i gostima te efikasno rješavati sve izazove.

5.       Što za tebe znači ovo vrijedno priznanje – upraviteljica godine McDonald's Hrvatska?

Biti proglašena upraviteljicom godine McDonald's Hrvatska za mene je veliko priznanje i potvrda moga rada i predanosti. Ono mi je ujedno motivacija da nastavim i dalje ulagati u svoj rad, razvoj i tim.

6.       25 godina dio si McDonald’s tima. Možeš li izdvojiti neke uspomene koje ti uvijek donesu osmijeh na lice, a povezuje ih uz tvoje radno mjesto?

Kao dugogodišnja djelatnica imam puno uspomena koje me razvesele i teško je izdvojiti neku posebnom. Trenuci koji me posebno vesele su oni kada zajedno kao tim postižemo izvanredne rezultate i slavimo uspjehe u restoranu. Te uspomene su dragocjene jer odražavaju zajedništvo i veselje koje dijelimo kao tim.

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se