Klinika za dječje bolesti u Zagrebu “Klaićeva”

Više od desetljeća ponosni smo partner i prijatelj Klinike za dječje bolesti u Zagrebu “Klaićeva”. Znamo da je za brži oporavak, uz predanost i stručnost liječnika i medicinskog osoblja, važan i ugodan ambijent. Za nas ovo nije samo suradnja, već obećanje da ćemo uz mališane uvijek biti kad im je to potrebno.

33.200,53 EUR

DONACIJA

2023.

Šareni tonovi, moderni namještaj, igraonica umjesto čekaonice, zidne dekoracije te osvježen i razigran prostor ključni su elementi obnovljene Poliklinike za dječju oftalmologiju na koju smo posebno ponosni. Svjesni da je boravak u bolnici stresan, prostor smo maksimalno prilagodili mališanima i njihovim roditeljima, kako bi im ondje bilo što ugodnije.

2021. - 2023.

Osim moderno preuređenog i adaptiranog prostora, osigurali smo i novu, suvremenu opremu - aparat za dijagnostiku prednjeg očnog segmenta s mogućnošću video zapisa.

Na pregled oftalmologa čeka više od 2000 djece.
U Hrvatskoj je ukupno 20 dječjih oftalmologa, od toga je 4 zaposleno u Klaićevoj bolnici.

13.280,00 EUR

DONACIJA

2019.

Dvije moderno uređene sobe, novi kreveti, novi ormarići i udobne stolice za roditelje dio su našeg ulaganja u Odjel za kirurgiju glave i vrata. Godišnje ondje boravi 1000 djece kojima smo maksimalno željeli olakšati proces liječenja, ali i da u nekim trenucima u danu barem nakratko nemaju osjećaj kao da su u bolnici.

Godišnje se obavi 150–200 operacija na mozgu i kralježničnoj moždini, više od 600 operacija krajnika, postavljanja ventilacijskih cjevčica te drugih zahvata u području glave i vrata.

2015.

Uvijek se trudimo priključiti inicijativama i partnerskim suradnjama dati doprinos zajednici. 2015. bili smo dio projekta u kojem smo zajedničkim snagama poboljšali uvjete na Odjelu pedijatrije pri čemu su uređene četiri sobe za djecu, te je na odjelu osiguran boravak za 16 majki. Kad je mama uz tebe, onda je sve nekako lakše, zar ne?

2014.

U obnovi Odjela fizikalne terapije, koju smo nastavili i u 2014. godini, bili ste uključeni i vi. Ništa nam nije draže nego kad podržavate naše inicijative. Od svakog prodanog McMenua u restoranima diljem Hrvatske prikupili smo i donirali 9.960,00 EUR spomenutom odjelu za nabavu suvremene opreme koja je nužna za rehabilitaciju mališana. Hvala vam na tome.

2013.

Win win situacija. Znamo koliko volite McMenu, ali i koliko rado pomažete. Svaki put kada biste naručili McMenu u našim restoranima diljem Hrvatske, dio prihoda izdvojili smo za nabavu prijeko potrebnog uređaja za fizikalnu terapiju. Ukupno smo prikupili 26 tisuća kuna, a mališanima, kao i liječnicima, to je bilo od značajne pomoći.

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se