Zašto raditi s nama?

McDonald’s u Hrvatskoj posluje u skladu s principima društveno odgovornog poslovanja koje je u temeljnim okvirima odredio sam osnivač korporacije McDonald’s, vizionar Ray Kroc.

01

Fleksibilni smo!

U McDonald'su sam kreiraš svoje radno vrijeme. Želiš raditi uz studij jer ti je edukacija na prvom mjestu ili želiš imati dovoljno vremena da dijete možeš odvesti na svaki trening? Dogovorit ćemo se. Dobar balans privatnih i poslovnih trenutaka svima nam je prioritet kod izbora poslodavca.
02

Kod nas je stabilnost važna!

S nama možeš planirati svoju budućnost. Nudimo ti redovita i stabilna primanja u kompaniji u koju stalno ulažemo i koja stalno raste. Kupovina nekretnine ili automobila, odlazak na putovanja ili ulaganje u školovanje - lakše je planirati kad ne moraš brinuti hoće li plaća stići na vrijeme, zar ne?
03

Najjači smo u timskom radu!

U McDonald'su je svaki radni dan drugačiji, a gosti očekuju da im burger uvijek dođe svjež i poslužen s osmijehom. Zato smo pravi timski igrači, a jednako uživamo i kad se zabavljamo i kad radimo.
04

Jedinstveni smo!

Mnogi kažu da su im ljudi na prvom mjestu. Mi stvarno stojimo iza toga. Kontinuirano ulažemo u poslovne procedure i u svoje ljude. To znači da ćeš svoj posao moći obaviti lakše i brže, okružen ljudima u koje možeš imati povjerenje. Baš zato smo omiljeno mjesto za ugodna druženja uz dobre zalogaje u svih 40.000 restorana i 110 zemalja svijeta.
05

Olakšavamo početak!

Voliš učiti, ne bojiš se novih znanja, spreman si na izazove? Onda je McDonald's pravo mjesto za tebe jer kod nas učenje ne prestaje. Svojim djelatnicima osiguravamo kontinuirane treninge i edukacije. Vjerujemo da je to ulaznica za brži i lakši ulazak u poslovni svijet u kojem ćeš brzo napredovati.

Pronašli ste se u našem timu?

Preuzmi kupone

Pregledaj lokacije

Preuzmi aplikaciju

Saznaj o ponudama

Pročitaj novosti