Najdraži film ili serija? Svaki u kojem i McDonald's igra ulogu!

14/08/2023

PROMOCIJA

Koliko filmova ili serija možeš nabrojati, a da se u njima spominje McDonald's? Puno - znamo da ih je teško nabrojati. Od klasičnih filmova i komedija do anime serija, tvoji omiljeni slasni zalogaji već su desetljećima dio zabavne industrije. Baš kao ti, i tvoji omiljeni glumci i režiseri imaju omiljene McDonald's narudžbe!

Serije kao što su The Office i Seinfeld ili pak filmovi Space Jam i Fast and Furious samo su neki u kojima McDonald's igra važnu ulogu. Tko zna, možda si neke od njih gledao s Big Mac, Royal Cheese ili Filet-O-Fish sendvičem u ruci i Chicken McNuggets kutijom u krilu!

Naša nova globalna kampanja As Featured In McMenu tu je da te podsjeti na te bezvremenske scene. Mi smo ih obilježili s četiri kultna proizvoda iz jednako kultnih filmova i serija – Big Mac, Royal Cheese i Filet-O-Fish sendvičima i Chicken McNuggets zalogajima. S kime ti dijeliš omiljenu narudžbu?

Pa, što čekaš? Pravo je vrijeme da složiš svoju McDonald's watch listu, naručiš omiljene slasne zalogaje pomoću McDelivery opcije i istovremeno uživaš i u njima i filmskim poslasticama.

p.s. Prije narudžbe nemoj zaboraviti provjeriti je li tvoja adresa u zoni dostave! 😉

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se