Nutritivna Vrijednost
Alergeni
Ukupna nutritivna vrijednost odabranog proizvoda
* % dnevnih potreba prosječne odrasle osobe
** zasićene masne kiseline
Kad dođu na posao, djelatnicima mjerimo temperaturu digitalnim beskontaktnim toplomjerima. U slučaju da imaju povišenu temperaturu, djelatnike ćemo uputiti da se jave svom liječniku. Također,pojačano pratimo zdravstveno stanje zaposlenika, dok je kroz HACCP sustav implementirana „Politika zdravstvenog stanja zaposlenika“ koja djelatnike obvezuje da se u slučaju zdravstvenih sumnji jave poslodavcu. U slučaju sumnje ili dokaza o postojanju zdravstvenih smetnji, dotičnim zaposlenicima zabranjuje se ulaz u prostore restorana.
Osnovni uvjet da bi se u McDonald’su posluživala sigurna hrana je pranje ruku sapunom i dezinficijensom jer pomaže u sprječavanju prenošenja potencijalno štetnih uzročnika. Poduzeli smo i dodatne mjere pa naši djelatnici ruke peru najmanje svakih 30 minuta.
Sve ekrane, kase i uređaje za kartično plaćanje minimalno svakih 30 minuta čistimo sredstvom za pranje i dezinfekciju - kemijskim sredstvima u spreju visoke učinkovitosti i minimalno potrebnim kontaktnim vremenom za djelovanje. Pojačano je i čišćenje, pranje i dezinfekcija svih radnih površina.
Oprema i postupci pripreme hrane u McDonald's restoranu koncipirani su kako bi osigurali vrhunsku kvalitetu proizvoda. Postupci upravljanja, uključujući HACCP sustav, operativni priručnici i programi treninga podržavaju te osnažuju higijensko ponašanje u restoranu.
Ako imaš pitanje za nas, uvijek se možeš direktno obratiti našim djelatnicima ili nas možeš kontaktirati na webu.
* % dnevnih potreba prosječne odrasle osobe
** zasićene masne kiseline
UKUPNO