Završena sponzorstva

Veliko nam je zadovoljstvo što smo kao partner KHL MEDVEŠČAK Zagreb dali podršku zagrebačkim Medvjedima i hokeju, sportu koji je osvojio srca brojnih navijača širom Hrvatske. Ponosni smo što je upravo McDonald’sov restoran u Jurišićevoj ulici u Zagrebu postao službeni restoran zagrebačkog Medveščaka i tom prilikom odjenuo pravo hokejaško ruho.

McDonald’s je na lokalnoj, nacionalnoj te, naravno, globalnoj razini sponzor brojnih sportskih događanja u raznim sportovima, ali suradnja sa zagrebačkim Medveščakom privukla je najviše pozornosti zbog brojnih specifičnosti koje smo predstavili u sklopu naše suradnje. Prije svega, to je bio službeni restoran uređen u hokejaškom duhu u kojem su se tijekom čitave hokejaške sezone organizirala razna zanimljiva događanja, a u ponudi je bio i poseban Medvjeđi McMenu, navijački menu za cijelu obitelj u sklopu kojeg se nalazio i T-shirt s logotipom Medveščaka te McDonald’s Playercards limitirana edicija kolekcionarskih kartica hokejaških zvijezda EBEL lige. Korisnici su uz kupnju bilo kojeg McMenija u svakom od dvadeset jednog McDonald’s restorana u Hrvatskoj na poklon dobili dvije kolekcionarske kartice koje su mogli skupljati i razmjenjivati.

 

Izvrsni sportski rezultati ovog kluba te njihov cjelokupan sportski pristup kojim su postigli da na utakmicama, uz posjećenost s više od 200.000 gledatelja u zagrebačkom Domu sportova, nije zabilježen niti jedan navijački incident, bili su važni za našu odluku o suradnji, koje se s ponosom prisjećamo.


Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih: