McDonalds tim

Briga o ljudskim potencijalima je ključ našeg uspjeha

Uspjehu McDonald’sa najviše pridonose naši vrijedni djelatnici u svih 27 McDonald’sa širom Hrvatske. Upravljanje ljudskim potencijalima stoga je izuzetno važno za naše poduzeće, a McDonald’sovi standardi na ovom području vrlo su visoki. Prije svega, ovdje mislimo na:

  1. politiku pravednosti u tretiranju svih zaposlenih,
  2. konzistentno praćenje i nagrađivanje njihovih ostvarenih rezultata na godišnjoj bazi,
  3. omogućavanje razvoja kadrova unutar McDonald’sovog sistema kroz interni program osposobljavanja i edukacije
  4. dvosmjernu internu komunikaciju

Navedeni standardi u odnosu prema našim zaposlenicima, koji se kontinuirano provode, pomogli su nam da u poslovnu svakodnevicu ugradimo i osmijeh na licu svakog člana naše velike McDonald’s obitelji. Mladi cijene vještine naučene kod nas kao i motivirajuće okruženje. Rad u McDonald’su nikada nije dosadan; odlikuje se dinamičnošću, veselom atmosferom i timskim duhom.

McDonald’s svim zaposlenima omogućava dolazak do samog vrha u poduzeću. Brojni pokazatelji u McDonald’su govore da naše poduzeće nudi mogućnost izgradnje karijere za mlade ljude neovisno o formalnom edukacijskom nivou.

McDonald’s posvećuje posebnu pažnju zadovoljstvu zaposlenih i zato je komunikacijska kultura unutar kompanije na najvišem nivou naše liste prioriteta- jer kao što je to jednom rekao i vizionar Ray Kroc, utemeljitelj branda McDonald’s, „nitko od nas pojedinačno ne može ostvariti onoliko koliko možemo ostvariti kao tim.“


Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih: