Digital Books

Što su to digitalne interaktivne knjige?

Interaktivne digitalne knjige izradili smo u suradnji s Dorling Kindersley, nagrađivanim svjetskim izdavačem, čija opsežna dječja zbirka spaja nevjerojatne informacije te čarobne ilustracije i dizajn.

Interaktivne digitalne knjige dostupne su za iPhone, iPad, iPod Touch, Android i za računala preko vašeg web-preglednika.

U svakom novom programu Happy Meal možete preuzeti novu interaktivnu digitalnu knjigu.

Kako mogu pristupiti interaktivnim digitalnim knjigama?

Na mobilnim uređajima interaktivne digitalne knjige mogu se pronaći u besplatnoj aplikaciji Happy Studio koju se može preuzeti sa stranica iTunes i Google Play pomoću linkova.

app_store google_play

Na računalu možete pristupiti interaktivnim digitalnim knjigama na stranici www.happystudio.com
Nakon prijave jednostavno kliknite na ikonu knjige na rubu zaslona i naći ćete se u potpuno novoj knjižnici Happy Readers Happy Studija!

Zašto se knjige nazivaju interaktivnim digitalnim knjigama?

Djeca mogu stvoriti vlastite nevjerojatne knjige od početka do kraja pomoću Kreatora digitalnih knjiga Happy Studija. Mogu odabrati, povući i ispustiti riječi i slike te vidjeti kako njihova knjiga “oživljuje”. Mogu je podijeliti i s prijateljima i obitelji. Možete pristupiti svim knjigama koje je stvorilo vaše dijete tako da se prijavite. Također možete otkriti više o Kreatoru digitalnih knjiga u knjižnici Happy Readers u kojoj se nalaze interaktivne digitalne knjige.

Pogledajte i saznajte kakvo uzbuđenje čeka vašu obitelj u Happy Studiju.

happy-studio MCD_button_Pridruži_se


Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih: