Misija

Misija

Svakodnevno nas posjeti više od 32 tisuće gostiju – što je više od 12 milijuna gostiju tijekom godine! Kao vodeći lanac brze usluge u svijetu i u Hrvatskoj, McDonald’s je jedan od najvećih svjetskih brendova, poznat po izrazito visokim standardima i sinonim je za brzu i ljubaznu uslugu, najkvalitetnije proizvode, čiste i ugodne lokacije te vrijednost koju gost dobije za svoj novac – to je zapravo i formula našeg uspjeha na koju smo ponosni.

Od veljače 1996. godine kada je u samom centru Zagreba, u Jurišićevoj ulici, otvoren prvi McDonald’s u Hrvatskoj kontinuirano ulažemo u razvoj našeg poslovanja, iz godine u godinu otvaramo nova radna mjesta i unaprjeđujemo našu ponudu te nastojimo našim gostima uvijek pružiti samo najbolje.

Nastojimo odgovoriti na mnogobrojne želje i očekivanja gostiju te kao lider na tržištu, uvijek pred sebe postavljamo nove izazove. Cilj nam je da gosti prepoznaju našu vrhunsku kvalitetu i uslugu te se kod nas osjećaju ugodno i dobrodošlo. To je zapravo i bit McDonald’sovog svjetski poznatog „i’m lovin’it“ slogana – ovdje smo kako bismo gostima pružili malo i jednostavno životno zadovoljstvo koje si mogu s lakoćom priuštiti kada god to požele.

Provjerite što ima novoga u Vašem najbližem McDonald’su, na našoj web stranici ili na Facebooku!

Radujemo se našem ponovnom susretu!

Vaš McDonald’s


Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih: