veliki logotip
kvaliteta header image
Ambalaža
Prepoznatljiva ambalaža, a čak 72% naše papirnate ambalaže napravljeno je od recikliranog papira. Prilikom izbora ambalaže vodimo računa o funkcionalnosti, izgledu, a najviše o zaštiti hrane kako bi očuvali svježinu i toplinu proizvoda.
Big Mac
Najpoznatiji u ponudi, Big Mac sendvič, sa dva kosana goveđa odreska u finom pecivu posutom sezamom, sa izvrsnim topljenim sirom, kiselim krastavcima, sitno sjeckanim lukom i jedinstvenim umakom.
Certifikat
S ponosom nosimo certifikate , od kojih ćemo izdvojiti MSC (Marine Stewardship Council) za riblji file koji jamči održivi izlov ribe i certifikat za kavu (Rainforest Alliance ) koji se odnosi na društveno odgovorno ponašanje.
Doručak
Svako dobro jutro započinje odličnim doručkom – zdravom prehrambenom navikom. Doručak u McDonald'su uvijek se svježe priprema i poslužuje gostu prema njegovoj narudžbi.
Ekologija
McDonald's odvaja i klasificira otpad sukladno materijalu od kojeg je izrađen(papir, PE i staklo), a bio otpad dajemo za izradu komposta. Iskorišteno ulje prikuplja se i predaje na preradu u biodizel gorivo. Zelene površine brižno uređujemo.
Frappe
Ukusni frappei izvrsnih i bogatih okusa osvježavajući su napitci u svako doba godine. Odaberite po vašem okusu , a grande ili regular po trenutnom izboru.
Govedina
Visoko kvalitetni komadi mesa, 100% goveđih odrezaka, a bez ikakvih dodataka, boja i konzervansa. Kosano goveđe meso priprema se na grilu bez masnoće i na kraju samo posoli i popapri.
Happy Meal
Obrok za svoje dijete odabirete i slažete sami. Za svaki proizvod iz Happy Meal-a možete provjeriri njegovu energetsku vrijednost, nutritivni sastav te dobiti informaciju o alergenima.
Informacije o obrocima
Informacije o nutritivnoj vrijednosti svakog našeg proizvoda, kao i podatke o alergenima možete naći na podlošku pladnja na kojem vam je serviran McDonald´s obrok.
Jaja
Jaja koja koristimo u pripremi doručka isključivo su svježa, najbolje kvalitete iz domaćeg uzgoja.
Kava
Kava u McDonald´su, osim što je najviše kvalitete, certifikatom koji jamči društveno odgovorno poslovanje te da je proizvedena uz najviše standarde poštivanja prirode i radničkih prava.
Lista provjere sigurnosti proizvoda
Nekoliko puta dnevno mjerimo te upisujemo izmjerene temperature sirovih i gotovih proizvoda. Kroz HACCP sustav jamčimo najviše standarde zdravstvene ispravnosti i sigurnosti hrane.
McMenu
Najpopularniji među našim jelovnicima, McMenu može se prilagoditi svakome. Mijenjajte sadržaj menija prema vlastitoj potrebi i ukusu. Kreirajte obrok prema vlastitoj želji.
Nutricionist
Surađujemo sa neovisnim stručnjacima , nutricionistima kako bismo vas upoznali s kvalitetom naših proizvoda, a ujedno vas informirali o najvažnijim prehrambenim činjenicama.
Organoleptička svojstva
Svaka sirovina i proizvod kroz izgled, miris, boju i okus dobiva svoja organoleptička svojstva. Svježina salate, hrskavost krumpirića, zlatna boja pilećih McNuggetsa samo su neki od prepoznatljivih svojstava Mc Donalds proizvoda.
Pommes Frites
Pommes frites koji poslužujemo u McDonald´su sastoji se od krumpira posebno odabranih sorti od vrhunskih dobavljača. Režemo ih na tanke prutiće i pripremamo samo u 100% biljnom ulju u kojem dobivaju hrskavost i poznatu zlatnu boju.
Riba
Riblji file od Hoki ribe iz sjevernih mora upotpunjen s kriškom topljenog sira i tartar umakom u finom pecivu predstavlja gurmanski užitak u McDonald'sovom Filet - o- Fish sendviču.
Salate
Svježa pripremljena Vrtna, Caprese i Ceasar salat kao dodatak glavnom obroku, a i kada poželite savršeni lagani obrok ili međuobrok. Ukusne kombinacije začinite salatnim preljevima koje birate po vlastitom ukusu.
Temperatura serviranja
Temperatura na kojoj se čuvaju i serviraju McDonald´s proizvodi strogo je kontrolirana i ljeti i zimi te jamči zdravstvenu ispravnost i sigurnost hrane koju poslužujemo svojim gostima.
Umaci
Zanimljive kombinacije okusa postižu se dodatkom različitih umaka. Iz široke palete McDonald'sovih umaka odaberite i uživajte u već poznatom proizvodu sa gurmanskim dodatkom.
Voda
Bez vode nema života, a prirodna izvorska voda najbolja je za osvježenje. Ne sadrži kalorije i idealno je piće uz svaki obrok.
Začini
Osnovni začini, sol i papar koje dodajemo u McDonald's obroke poboljšavaju okus, a dodaju se na kraju pečenja u minimalnoj količini. Pazimo na dodatak soli, jer prekomjeran unos soli može biti štetan za vaše zdravlje.