Za naš ljepši kvart!

Projekt „Za naš ljepši kvart“ dio je društveno-odgovorne politike poslovanja McDonald’sa u Hrvatskoj, pokrenut 2014. godine. Cilj projekta je doprinijeti poboljšanju kvalitete života građana diljem Hrvatske, a kojima McDonald’s na ovaj način želi zahvaliti na ljubavi i vjernosti koja traje već 20 godina. Projekt se odvija uz pomoć gradskih vlasti, sportskih i civilnih udruga iz najvećih hrvatskih gradova koji predlažu tri projekta koje bi željeli provesti u svojim gradovima.

Za naš ljepši kvart 2017.

Učionice na otvorenom novi su kreativni koncept nastave realiziran u sklopu četvrtog izdanja McDonald’sovog društveno odgovornog projekta „Za naš ljepši kvart“ koji je osmišljen da najmlađim članovima zajednice pruži mogućnost učenja u zanimljivom, poticajnom i zdravom okruženju.

Nastava na otvorenom prvog će dana jeseni dočekati mališane u Zagrebu, Sisku, Karlovcu, Varaždinu, Šibeniku, Varaždinu, Puli i Splitu, a do kraja godine bit će otvorene i učionice u Velikoj Gorici, Osijeku, Kastvu i Zadru.

Tijekom prve tri godine McDonald’sovog projekta „Za naš ljepši kvart“ građani su često glasali za realizaciju projekata namijenjenih najmlađim stanovnicima gradova. Na temelju toga uvida, odabran je koncept četvrtog izdanja projekta.

Ove godine, sveukupno 13 učionica na otvorenom izgradit će se u 11 hrvatskih gradova, pri čemu su lokacije učionica odabrane u suradnji s lokalnim vlastima i na temelju glasova građana.

Prva učionica na otvorenom izgrađena je u zelenom okruženju Osnovne škole Savski gaj u Zagrebu te kasnije na još dvije lokacije – uz  OŠ Stenjevec i OŠ Gustava Krkleca.

U Sisku je kreativna nastava dostupna učenicima u sklopu OŠ Braća Ribar, u Šibeniku će je  pohađati učenici u sklopu OŠ Meterize, a u Karlovcu školarci iz škola u blizini Parka uz prilaz Korani, prema Ulici Frana Kurelca. U Puli, učionica je otvorena uz OŠ Monte Zoro, u Varaždinu u Graberju, a u Zadru uz OŠ Bartol Kašić.


Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih: