Za naš ljepši kvart!

Iznimno smo ponosni na  projekt „Za naš ljepši kvart“  iz kojeg se rodilo više od 30 projekata od koje su najviše koristi imali oni kojima želimo zahvaliti na vjernosti – lokalnoj zajednice u kojoj poslujemo.

Projekt smo pokrenuli 2014. godine i otad surađujemo s gradskim vlastima, civilnim i sportskim udrugama i pojedincima kako bismo razvili projekte koji će poboljšati život zajednice.

Od prvog dana i sami su građani uključeni u projekt i to glasanjem za onaj projekt za koji smatraju da će najviše doprinijeti kvaliteti života u njihovoj zajednici.

Za naš ljepši kvart 2017.

U sklopu četvrtog izdanja „Za naš ljepši kvart“ odlučili smo organizirati učionice na otvorenom za najmlađe kako bismo ih motivirali na rad u zanimljivom i zdravom okruženju u kojem provode sve manje vremena.

Ovu ideju podržalo je svih 11 gradova, a ukupno je izgrađeno 13 učionica.  Nastava na otvorenom održala se već na prvi dan jeseni u Zagrebu, Sisku, Karlovcu, Varaždinu, Šibeniku, Varaždinu, Puli i Splitu, a do kraja godine bile su otvorene i učionice u Velikoj Gorici, Osijeku, Kastvu i Zadru.

Ipak je lakše uploviti u novu školsku godinu u prirodi, slažete se?


Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih: