Novosti

Novi McDonald’s na zapadu metropole

Zagreb je dobio još jedan McDonald’s, a ovoga je puta poznati svjetski brend svoju lokaciju pronašao u Vrapču. U sklopu McDonald’sa u Vrapču, gostima će na raspolaganju biti i McCafé i McDrive, a bit će tu i najmoderniji način naručivanja koji je McDonald’s počeo uvoditi u Hrvatskoj. Riječ je o konceptu „made for you“ čija je posebnost samostojeći kiosk za naručivanje gdje u miru možete odabrati i platiti naručene proizvode, a osim na kiosku, ovaj je koncept modernizirao i cjelokupan proces naručivanja, pripreme i preuzimanje proizvoda i na pultu za posluživanje.

IMG_5547 IMG_5554 IMG_5557

Jedinstven dizajn restorana

Najnoviji zagrebački McDonald’s svoje će goste, osim uslugom i proizvodima, oduševiti i prekrasnim dizajnom s nekim novim elementima. Riječ je o takozvanom „wood and stone“ dizajnu u kojemu prevladavaju topli tonovi i drveni elementi, novi dizajn sjedalica, među kojima se, na području McCafea, nalazi i prekrasni kožni kauč. Ovakav će koncept uređenja boravak u McDonald’su učiniti još ugodnijim za sve njegove goste.

IMG_5543 IMG_5536

Inače, ovo je dvadeset osmi McDonald’s u Hrvatskoj i trinaesti McDonald’s u Zagrebu. Raste i broj McCaféa, pa tako Vrapče broji dvanaesti po redu McCafé u Hrvatskoj.

Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih:

Share with your friends


Submit