Newsletter

Ukoliko želite saznati sve informacije o najnovijim pogodnostima, posebnoj ponudi i promocijama koje Vas očekuju u McDonald’su, molimo Vas da se prijavite na naš newsletter.

Vaša privatnost nam je vrlo važna, stoga želimo naglasiti da ćemo osobne podatke koje nam pri prijavi odlučite staviti na raspolaganje (e-mail adresa, ime i prezime) koristiti u svrhu slanja newslettera te u kombinaciji sa drugim podacima obrađivati kako bi bolje shvatili na koji način koristite tu uslugu i tako poboljšali Vaš doživljaj i ponudili prilagođen sadržaj.

U tu svrhu dužni smo ishoditi Vašu dobrovoljnu privolu za prikupljanje i obradu Vaših osobnih podataka.

Obvezujemo se da Vaše prikupljene osobne podatke:

  • nećemo dostavljati trećim osobama i niti izvoziti izvan Europske Unije.
  • pohraniti ćemo ih samo na vrijeme potrebno za pružanje navedene usluge.

 

Voditelj obrade spomenutih podataka: GLOBALNA HRANA d.o.o., Hrvatska, Zagreb, Rudeška cesta 87/a, OIB 97492131626, kontakt e-mail: privatnost@hr.mcd.com. Podaci i kontakt službenika za zaštitu osobnih podataka dostupni su na web stranici društva. Pravila o privatnosti za newsletter dostupna su ovdje.
U svakom trenutku možete povući danu privolu i odjaviti svoju prijavu, klikom na link koji će se nalaziti u svakom newsletteru i popunjavanjem odgovarajućeg zahtjeva (navedeno ne utječe na zakonitost obrade prije povlačenja privole) ili ovdje.

Poštivanje Vaše privatnosti nam je vrlo važno.

 


Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih: