Ili ga voliš, ili ga još nisi probao

McDonald’s svakodnevno svojim gostima diljem svijeta nudi raznovrsne kombinacije okusa, no samo je jedan klasik – Big Mac. Sočan veliki sendvič sa 2 kosana odreska u finom pecivu posutom sezamom, s izvrsnim topljenim sirom, kiselim krastavcima, sitno sjeckanim lukom i jedinstvenim Big Mac TM umakom osmišljen je davne 1967. godine.

 

Upravo je specijalni i zaštićeni Big Mac umak taj koji tom najslavnijem McDonald’sovom sendviču svih vremena daje poseban pečat, a iako su sastojci općepoznati, njegova nepcu primamljiva formula strogo je čuvana tajna, znana samo provjerenim McDonald’sovim odabranicima.

 

Mnogi ne znaju, ali goveđi odresci u McDonald’sovim sendvičima napravljeni su od 100% goveđeg mesa, isključivo od visokokvalitetnih komada. U njima nema nikakvih dodataka, boja ni konzervansa – jedini začini su sol i papar, dodani nakon pečenja na grilu i bez masnoća. Možete biti posve sigurni da su svi naši mesni proizvodi provjerena porijekla i vrhunske kvalitete jer prolaze detaljne kontrole kako bi ispunili stroge standarde i zajamčili zdravstvenu ispravnost. Tko još tako brine o svojim hamburgerima?

 

 


Ova stranica zahtijeva noviji preglednik, molimo nadogradite svoj ili koristite jedan od sljedećih: